Betonnen meubels

Grijs Beton Design gelooft in de kracht van ambachten. Producten die uniek zijn, die een goed gevoel geven en die jouw verhaal vertellen. Dat zijn de met liefde en passie handgemaakte betonnen meubels.

Slijtvast en solide voor binnen- en buitengebruik

Wij weten dat niet elke betonsoort geschikt is om meubels van te maken, en daarom werken wij met een speciaal daarvoor bestemd hoge sterkte beton zodat onze meubels slijtvast en solide zijn. Of het nu een keukenblad is voor een buitenkeuken of een tafelblad voor binnen, je kunt er van op aan dat je een meubelstuk hebt dat tegen een stootje kan.

Onderhoud

Alle meubels die wij maken van beton verlaten onze werkplaats pas als ze volledig zijn voorzien van een sealer die het meubelstuk waterdicht en kras- en slijtbestendig maakt. Onze meubels zijn vlekbestendig, wat betekent dat ze echt wel tegen een stootje kunnen maar er is een grens. Beton is en blijft een natuurproduct. Schoonmaken gaat eenvoudig met warm water en groene zeep. Het fijne van groene zeep is dat het de toplaag blijft versterken. Agressieve schoonmaakmiddelen tasten de laag aan waar het beton mee is afgewerkt en doen het zeker geen goed. 

Uniek, robuust, oer-Hollands en stoer; dat zijn de betonnen meubels van Grijs Beton Design

Uniek


Alle meubels die wij produceren zijn uniek. Waarom? Wij maken ze speciaal voor jou! Geen massaproductie maar oer-Hollandse, robuuste en stoere meubels die je nergens anders zal vinden. Wij zeggen niet voor niets dat wij jouw idee in beton gieten. Wil jij ons jouw idee vertellen? Neem dan gerust contact met ons op.

Tevreden klanten