Inspiratie

Juli 2017

Nog even en dan start de zomervakantie. De ervaring leert dat veel mensen het dan wat rustiger aan doen. Lekker op vakantie, ver weg of in eigen land en misschien wel gewoon genietend van een pas opgeleverde woning. Misschien bereid jij je deze vakantie wel voor op een periode van verbouwen of ben je je aan het beraden op een andere woning. Wat het ook is, het is altijd leuk om inspiratie op te doen.

Wie s ‘morgens begint met Googlen is gerust een dagje zoet. De belangrijkste vraag die je jezelf moet stellen is; wat wil ik nu eigenlijk, hoe komt mijn huis er straks uit te zien en wat maakt dat ik mij straks thuis voel? Als je dat lastig vind, is het een leuke tip om woonbladen te kopen en daar de plaatjes uit te knippen (of te scheuren) die je aanspreken. Kijk goed naar sfeer en materiaalgebruik, maar knip ook gewoon dat plaatje uit met die stoel erop die boven budget is. Het is niet gezegd dat je die ook gaat kopen, maar vertelt wel veel over jouw ultieme woonbeleving en eventuele wensen. Denk bij dat uitknippen dan ook eens buiten je eigen comfort zone, vaak kom je dan tot verassende inzichten. Als je al deze plaatjes op een groot vel plakt creëer je je eigen moodboard.

Zo krijg je een helder beeld en dat maakt het vaak makkelijker om een keuze te maken. Neem dat moodboard ook gerust mee naar de winkel of maak er een foto van zodat je aan een verkoper kunt laten zien wat je bedoelt. En wil je een afspraak maken in onze showroom? Neem dat moodboard dan gewoon lekker mee...wij helpen jou graag bij het bepalen van de juiste kleur.

Inspiratie