Kleurkeuze

In onze showroom hanteren wij geen vast kleurenpalet maar werken wij met de NCS kleurenwaaier. En schrik niet, daar staan 1950 kleuren op. Over het algemeen vallen de de meeste kleuren af en blijft men meestal steken bij de wat rustiger grijstonen.
Hoe de rest van je interieur er uitziet is bepalend voor de kleur van de vloer of wand. Je wilt tenslotte niet dat je roze muur er oranje uitziet omdat er een verkeerde kleur is gekozen voor de vloer. Daarbij spelen natuurlijk licht én de kleur van de verlichting in de ruimte een rol bij kleurbeleving.
Ga dus niet gelijk voor je favoriete kleur maar bekijk met ons samen welke kleurtoon het beste past bij jouw interieur. Om het makkelijker te maken is het mogelijk om een kleursample mee te nemen naar huis want je zult zien dat de kleur daar anders oogt dan in onze showroom.
Omdat wij ons product handmatig verwerken zijn er kleurschakeringen te zien in de door jou uitgekozen kleur. Dit past volledig bij het karakter van ons product en maakt dat het er levendig uitziet op de vloer.
 

Kleurkeuze