Plaatje in je hoofd

Augustus 2017

Op verschillende social media kanalen en websites komen vaak de meest prachtige foto's van interieurs voorbij. Erg leuk om inspiratie op te doen als je aan het bouwen of verbouwen bent. De keuze is tegenwoordig enorm als het gaat om vloer of wandbekleding, en je wil graag de juiste keuze maken.

Toch schuilt er in die foto's een gevaar; het gaat in je hoofd leven waardoor de verwachtingen anders kunnen zijn dan de werkelijkheid. Want eerlijk is eerlijk; het interieur op de foto is gestyled, er is belichting gebruikt om de foto te maken en uiteindelijk zal de fotograaf de foto nog verder bewerken om alles er zo mooi mogelijk uit te laten zien. Het is nu eenmaal de realiteit en we doen er zelf ook kwistig aan mee, een filter over je profielfoto en dan gelijk ook maar even dat pukkeltje wegwerken...  

Wij brengen designbeton handmatig aan en daarin zit ook gelijk het mooie van dit product want daardoor is geen wand of vloer hetzelfde en ben je verzekerd van een unieke uitstraling. Dat betekent dat de vloer in onze showroom qua uitstraling niet hetzelfde zal worden als bij jou thuis, en dat heeft alles te maken met de hand van de verwerker. Wat kwaliteit betreft hoef je je geen zorgen te maken, daar kun je gewoon van op aan.

Tip; print de foto's uit en maak er je eigen moodboard van. (zie de 'Inspiratie' blog)
     Zo kun je je eigen plaatje creëren!

 

Plaatje in je hoofd