Sieraden van beton

Juni 2017

Ben jij ook zo gek op sieraden? Sieraden die niet met duizendtallen worden geproduceerd maar die met liefde en passie worden ontworpen en gemaakt? Vaak kun je deze terugvinden in de kleinere boetiekjes. Het zijn vaak ook sieraden die opvallen en reacties uitlokken.

Weleens nagedacht over een betonnen sieraad? In de showroom in Sassenheim zijn exclusief ringen en kettingen te koop van Ortogonale. Ontworpen en gemaakt door een Italiaans designer duo met een voorliefde voor strak en stoer. Zij hebben goed nagedacht over het ontwerp maar vooral ook over het materiaal. En hoewel dat beton is voelt het absoluut niet zwaar aan, je hoeft dus niet bang te zijn voor nekklachten bij het dragen van een ketting…integendeel zelfs! Zeker de ringen worden door het dragen mooier naarmate de tijd verstrijkt. Je handen wassen en je huidvet zijn daar ook van invloed op.

De ontwerpen blinken uit in draaggemak en design. Geleverd in een mooi doosje, dus ook leuk als (relatie) geschenk voor wie met iets aparts wil aankomen.
Alle producten worden zorgvuldig gemaakt en zijn in verschillende maten leverbaar.

Sieraden van beton