Nominatie voor de Sterkste Schakel 2018

Grijs Beton Design uit Sassenheim is genomineerd geweest voor de Sterkste Schakel 2018 Verkiezing, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het zakenmagazine Rijnstreek Business in samenwerking met de Sterkste Schakel Kring, waarin onder andere zitting hebben Grant Thornton, VNO/NCW Rijnland, TeekensKarstens Advocaten en tal van vertegenwoordigers van lokale ondernemers-verenigingen. 
In totaal waren er 65 genomineerde bedrijven, verdeeld over 9 sectoren.
Helaas hebben wij niet gewonnen, maar hebben wel de 3e prijs voor de Beste Website in ontvangst mogen nemen!

 

                                'Derde prijs voor Beste Website 2018'

de sterkste schakel
De Sterkste Schakel verkiezing, bedoeld voor ondernemingen in de Rijn- en Veenstreek, de Leidse regio, de Duin- en Bollenstreek en Nieuw Vennep, wordt in 2018 alweer voor de vijftiende keer gehouden en heeft inmiddels de nodige waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio. Wij zijn juist daarom bijzonder verguld met de nominatie. Het is een teken van erkenning, zeker in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van zakelijke relaties meer tijd en energie vergt dan voorheen.
Omdat wij zijn genomineerd heeft er een leuk artikel over ons bedrijf in Rijnstreek Business gestaan. Fotograaf Rob Lamping kwam langs om ons te fotograferen en dat leverde mooie foto's op.
Grijs Beton Design in Rijnstreek Business
Trots zijn wij op de nominatie award die wij kregen tijdens een meeting voor de genomineerden voor 2018. Dat was op een zonnige middag op het strand van Katwijk afgelopen zomer, en natuurlijk hangt deze nu te pronken aan de muur in onze showroom!