Betonlook

Betonlook is een uiterlijk die gebaseerd is op beton. Er zijn veel producten op de markt die schermen met de term betonlook. Maar in hoeverre is dat nu echt zo? Er is niks mis met betonlook, smaken verschillen. Maar wie op zoek is naar een vloer of wandafwerking die niet alleen een betonnen uiterlijk heeft maar ook zo voelt is bij Grijs Beton Design aan het juiste adres.

Herken beton(look)

Beton is een natuurproduct waarvan de bestanddelen cement, zand, grind en water zijn. In de industrie worden daar vaak nog hulpstoffen aan toegevoegd. Beton heeft vanwege deze bestanddelen geen egaal uiterlijk. Onder invloed van zon, neerslag en wind gaat beton verweren. Veel mensen vinden dat mooi. Het ziet er ongekunsteld, stoer en industrieel uit.

Betonlook nep...

Wie het internet afstruint komt de term betonlook overal tegen. De vraag is; wat wil je?
In veel "betonlook" afwerkmaterialen worden veelal kunstmatige bestanddelen toegevoegd en vaak zie je dat terug in het uiterlijk van het product. Het ziet er gladder uit, en voelt vaak ook zo.

"Betonlook is een uiterlijk gebaseerd op beton"...

...of echt!

Grijs Beton Design verwerkt designbeton op basis van cement. Doordat designbeton volledig handmatig wordt aangebracht zie je duidelijk de hand van de verwerker terug, waardoor het er levendig, stoer en industrieel uitziet. Dat zie je niet alleen...dat voel je ook!

Zelf ervaren?

Kom langs in onze showroom en laat je verrassen.

Maak een afspraak