Microtopping

Naadloos, elegant, warm, modern...zijn woorden die passen bij een Microtopping beleving. Deze cementgebonden wand en vloerafwerking kent een rustig, gewolkt uiterlijk wat ze in Italië mooi omschrijven met Novulato. De oorsprong van Microtopping ligt in Italië bij het bedrijf Ideal Work dat inmiddels alweer 25 jaar marktleider is op het gebied van betonnen vloerafwerkingen. Grijs Beton Design is applicateur van dit mooie merk.
Met slechts een dikte van 3 mm is Microtopping de perfecte oplossing als er op verschillende ondergronden moet worden gerenoveerd zonder deze te hoeven verwijderen.
Microtopping is ook zeer goed toepasbaar bij vloerverwarming. Wij adviseren om vooraf een stookprotocol uit te voeren als er een nieuw verwarmingssysteem is aangelegd of als de dekvloer is vernieuwd. Microtopping kan ook over bestaand tegelwerk worden verwerkt mits alle tegels goed vastzitten en de voegen niet te diep zijn. Deze betonstuc kent een 3 of 4 laags systeem, afhankelijk van de te verwerken ondergrond. In onze showroom vertellen wij graag meer over dit bijzondere product en hebben wij dit product ook op onze vloer verwerkt.
Microtopping is in een breed kleurenscala verkrijgbaar. De 15 vloeibare kleuren zijn qua intensiteit toe te passen zodat er altijd kan worden gekozen voor een kleur die past bij het interieur. Schoonmaken doe je het beste met warm water en een beetje groene zeep. maak geen gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen als bleek en anti kalk middelen want die tasten de afwerklaag aan.