'Wij maken graag iets unieks voor jou!'

"Misschien stroomt er intussen wel beton door onze aderen. Met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van beton kunnen wij jou goed van advies voorzien. Om welke vloer het ook gaat, wij draaien onze hand er niet voor om."

Grijs Beton Design bestaat uit twee Hollandse ondernemers, Michel en Agnes, met een gedeelde passie voor beton. Dit natuurlijke product is veelzijdig toepasbaar, van grof naar heel fijn.

De reacties zijn verrassend. Wij hechten er veel waarde aan om onze producten écht van beton te laten zijn, dan pas krijg je die robuuste en in industriële uitstraling die het ook verdient.

Klanten over ons

"Michel van Grijs Beton Design heeft fantastisch maatwerk geleverd. Het vervaardigde betonnen aanrechtblad sluit perfect aan op mijn wensen. Door de goede samenwerking met timmerman Eilard Meijer is het aanrechtblad tot op de millimeter nauwkeurig in mijn keuken verwerkt."

Rik Kolb, Amsterdam

Bij verschillende projecten heb ik prettig samengewerkt met Grijs Beton Design. Aanrecht- en werkbladen zijn netjes op maat gemaakt en precies in de gewenste kleur. Ook een waterkeringsgroef (specifiek detail) kon probleemloos in de uitvoering worden meegenomen.

Er blijkt in beton veel mogelijk te zijn en op dat gebied beschikt Grijs Beton Design over een uitgebreide kennis.

Eilard Meier, meubelontwerper

Wij hebben een huis gekocht waarin wij een aantal aanpassingen wilden in de keuken, o.a. aan het betonnen keukenblad. Dit bleek geen eenvoudige klus, maar na een tijdje online zoeken vonden wij Grijs Beton Design die de uitdaging wél aandurfde.

En Michel heeft geweldig werk afgeleverd. Hij is heel kundig, werkt netjes en is ook nog eens heel aardig (net als zijn vrouw).

Dus als je iets wilt met beton, zoek niet verder, ik raad iedereen Grijs Beton Design van harte aan.

Lisa Boersen, Noordwijk

We horen graag van jou!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

© 2015-2022 Grijs Beton Design | Sitebeheer: Van Dalen communicatie, Leiden