Techniek en vakmanschap

Grijs Beton Design verwerkt designbeton op wanden en vloeren. In beide gevallen is het verwerkingsproces hetzelfde, maar stellen wij wel specifieke eisen aan de ondergrond.

Wij gaan graag uit van een solide en sterke basis. Dat verwerkt voor ons gemakkelijk, maar nog belangrijker; jij hebt er jaren plezier van omdat wij de kwaliteit daardoor kunnen waarborgen.

Woonkamers, kantoren en bedrijfshallen

Sneller werken met een egalinepomp

Egaliseren is een van de belangrijkste voorbewerkingen voor het aanbrengen van een solide vloer. Met inzet van onze egalinepomp kunnen wij makkelijk en snel grote oppervlakten voorzien van een egaliseerlaag van constante kwaliteit.

Wij gebruiken egalisatiemortels die zijn afgestemd op de vloeren die wij verwerken. Wij hanteren geen vaste m2 prijs omdat elke te bewerken ondervloer zijn eigen eisen heeft; hoeveel mm moet er worden geëgaliseerd, hoeveel m2 is het en wat zijn de verdere eisen? Zitten er bijvoorbeeld fikse scheuren in de dekvloer dan zullen wij deze eerst repareren voordat er kan worden geëgaliseerd.

De levensduur van betonvloeren

Vloeren gaan een tijdje mee, of het nu cementgebonden vloeren zijn of bijvoorbeeld PU vloeren.

Het maakt nogal wat uit hoe intensief de vloer wordt gebruikt en welk onderhoud er aan wordt gepleegd, dit is bepalend voor de levensduur van een vloer.

Er wordt vaak ten onrechte van uitgegaan dat een cementgebonden vloer hufterproof is. Ja, de vloeren zijn sterk maar niet hufterproof. Welke vloer is dat eigenlijk wel? Spoileralert; geen een.

Impregneren voor het mooi en voor de kwaliteit

Met een goede afwerking krijgen de vloeren die wij leggen nog meer uitstraling. Dat ziet er mooi uit en het beschermt de vloer.

Wij gebruiken er verschillende middelen voor.

En het maakt ons niet uit of de vloer stil ligt of zachtjes deint!

© 2015-2022 Grijs Beton Design | Sitebeheer: Van Dalen communicatie, Leiden