MICROTOPPING

Naadloos, elegant, warm, modern...zijn woorden die passen bij een Microtopping beleving. Deze cementgebonden wand en vloerafwerking kent een rustig, gewolkt uiterlijk wat ze in Italië mooi omschrijven met Novulato.

Een innovatieve afwerking van slechts 3 millimeter

Wat is microtopping?

Met slechts een dikte van 3 mm is Microtopping de perfecte oplossing als er op verschillende ondergronden moet worden gerenoveerd zonder deze te hoeven verwijderen. Dit cementgebonden product is ook zeer goed toepasbaar bij vloerverwarming. Wij adviseren om vooraf een stookprotocol uit te voeren als er een nieuw verwarmingssysteem is aangelegd of als de dekvloer is vernieuwd.

Microtopping in combinatie met tegelwerk

Microtopping kan ook over bestaand tegelwerk worden verwerkt mits alle tegels goed vastzitten en de voegen niet te diep zijn. Deze betonstuc kent een 3 of 4 laags systeem, afhankelijk van de te verwerken ondergrond. In onze showroom vertellen wij graag meer over dit bijzondere product en hebben wij dit product ook op onze vloer verwerkt.

Kleuren Microtopping

Microtopping is in een breed kleurenscala verkrijgbaar. De 15 vloeibare kleuren zijn qua intensiteit toe te passen zodat er altijd kan worden gekozen voor een kleur die past bij het interieur. Schoonmaken doe je het beste met warm water en een beetje groene zeep. maak geen gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen als bleek en anti kalk middelen want die tasten de afwerklaag aan.

© 2015-2022 Grijs Beton Design | Sitebeheer: Van Dalen communicatie, Leiden