Vloeren van kwaliteit

De kwaliteit die u van ons kunt verwachten bestaat voor een deel uit vakmanschap, voor het andere deel uit het gebruik van de juiste materialen.

Voor grote en kleine vloeren gebruiken wij producten van gerenommeerde merken waardoor je altijd een vloer kunt kiezen die bij jou, jouw stijl én jouw situatie past.

Voor alle merken die wij verwerken zijn wij gecertificeerd.

 

Microtopping

Naadloos, elegant, warm, modern...zijn woorden die passen bij een MICROTOPPING beleving. Deze cementgebonden wand en vloerafwerking kent een rustig, gewolkt uiterlijk wat ze in Italië mooi omschrijven met Novulato.

Ultratop /
Ultratop Loft

Een gietvloer, maar dan eentje met een cementgebonden basis waardoor de uitstraling stoer en industrieel is...dat is de ULTRATOP vloer. Het zusje van Ultratop is Ultratop Loft; geen gietvloer maar een 2-laags cementgebonden betonstuc met een levendig uiterlijk.

Pandomo

Het uitgebreide PANDOMO® assortiment heeft voor iedere eis de perfecte oplossing en laat dus op het vlak van interieurinrichting niets te wensen over.

Designstone

DesignStone heeft een stoere betonuitstraling. De hand van de verwerker is duidelijk zichtbaar in het eindresultaat, wat resulteert in een unieke uitstraling.

© 2015-2022 Grijs Beton Design | Sitebeheer: Van Dalen communicatie, Leiden